animierte_deutschlandflagge
Heidehaus logo 16b weinrot gr
d_usa-07

Aansprakelijkheid voor de inhoud


De inhoud van deze pagina's zijn gemaakt met grote zorg. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij geen enkele verantwoordelijkheid. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 paragraaf 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina's van het gemene recht. In de § § 8 tot 10 TMG we als dienstverleners zijn niet verplicht om de doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen te verwijderen of blokkeren de toegang tot informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Een verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij onmiddellijk verwijderen van de inhoud.


Aansprakelijkheid voor links
Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij voor deze vreemde inhoud ook geen garantie. Voor de inhoud van de gelinkte altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de site. De gekoppelde sites werden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke overtredingen. Illegale inhoud was niet herkenbaar. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is onredelijk, zonder concreet bewijs van een overtreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke links direct verwijderen.


Copyright
Copyright De inhoud van de site en werken die op deze pagina's op elk gewenst moment. De reproductie, aanpassing, verspreiding of enige vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan ​​voor prive, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze site is gemaakt door de exploitant, de eigendomsrechten van derden. Content van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u zich bewust worden van schending van het auteursrecht, vragen wij om een ​​hint. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk verwijderen dergelijke inhoud.


Privacy Policy
Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder dat er persoonlijke informatie. Waar u ook op onze kanten persoonlijke gegevens (zoals naam, adres of e-mail adressen), dit is zoveel mogelijk op vrijwillige basis. Deze gegevens zijn niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden.
Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld communicatie per e-mail) beveiligingsproblemen. Een volledige bescherming van gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.
Het gebruik van het kader van de afdruk verplichting gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame-en informatiemateriaal wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De site exploitanten behouden het recht om gerechtelijke stappen te ondernemen in geval van ongevraagde reclame, zoals spam e-mails.

Alle informatie op deze site Copyright 2011 door heidehaus.net.
 

Home   Gabriele Heinz   Poppenhuis   Quilts   Textiel Restauratie   Info Quilts   Links   Contact   Afdruk   Workshops   OEQC 2012